Tack som fan!

Kliver in på tomten efter några dagars semester med 2 husvagnar, fyra vuxna, fem barn och en hund. Möts av nyklippt gräsmatta, ansad häck ut mot trottoaren, en ogräsfri husgavel och så ett starkt ljus när jag kommer runt hörnet av kåken, alldeles vid entrén. Jag blir nästan bländad där i solen och upptäcker att det beror på vit målarfärg. Allt trä är bländande vitt! Tak, dörrfoder, pelare, staket och alla detaljer så som handledare och dörrar i lugnt blått. Jisses! Men herregud…
-Välkomna hem, vi har saknat er, strålar nya hyresgästerna ikapp med det vita.
Jag blir alldeles darrig. Så vackert. Både själva gesten OCH förstås resultatet. Helt plötsligt har det skamfilade huset en pampig entré, nästan lite som en herrgård… ; )
-Här är en stor soptunna till grillplatsen också, fortsätter Andreas. Ja, jag var lite rastlös, ler han.
Tänk om jag också kunde vara lite rastlös nån dag…

Vi avslutade kvällen som så många andra gånger den senaste tiden, (ja sedan detta makalösa par flyttade in för sisådär en månad sedan), med grillat på vår glasveranda och bubbligt i finglasen, dagen till ära.
Tänk så mycket kärlek och generositet det finns här på Odins Väg 11.
Tack som fan!

 

En reaktion på “Tack som fan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *