Alltid redo

Ikväll samlades scouterna i badhuset. Även en mamma fick följa med! Norton simmade de 200 meter som var önskvärt att kunna som scout. Märket kommer han att få på avslutningsfesten. Spännande! Sedan fick de prova på att ta sig upp ur en ” isvak”. Tur att vattnet höll ca 27 grader…
Efter blev det fri lek. Det är så kul att se hur alla barnen leker med varandra och låter alla vara med, fast de egentligen inte riktigt är kompisar ännu. De kommer från olika skolor i kommunen och har inte samma årtal i födelsenumret. De är fortfarande så mycket barn, och har inte ”lärt” sig att kategorisera människor ännu, alla är spännande, alla får vara med. En ny kompis; vad kul!
Jag smet några minuter tidigare och klättrade upp på översta bänken i bastun. Der är så grymt rogivande att basta. Total avslappning och en riktig kick-off.
Avslutade kvällen med ett glas rött med mannen. Norton byggde ihop en finurlig dinosaurie i lego. En Velociraptor som kunde svinga sin svans och tugga med väldig käft.
Tack för en riktigt härlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *