-En pappadag, som dotra sa

2015-08-29 1242015-08-29 1252015-08-29 1272015-08-29 126

-Det här var en riktig pappa-dag, skrattade Klara från baksätet i bilen.

Först en frulle med älskade dottern Klara som kommit som en varm vind och landat några dagar hos oss på Odins Väg, Katrineholm, Sverige.
Sedan charmig och supertrevlig hoj-utställning i Strängnäs. Som vanligt! Ugglans park badade i krom, bikers, ryggdunkningar, kramar, prisutdelningar och sol.
Sedan tillbaka till Katne för att kolla in Betongcupen vid Lokstallarna. Solen fortsatte att ösa. Vi landade med varsin papperspåse från MC Donalds på den omskrivna läktaren. Vilken tur att den blev av. I dag fullsatt av kompisar, pojk/flickvänner, mammor, pappor och annat löst folk som kommit för att njuta av skateboarding på högsta nivå.
Kvällen avslutades för mannens del med på finalfest. Gamla skateboardkamraterna, anekdoter, flin, kanske en och annan brottningsmatch och säkert ett gäng kalla.  Han tog givetvis Longboarden dit. 50 år kommande februari och brädan fortsätter att rulla.
Go, natt! Vilken skön och alldeles onödig, behövlig dag. Det är dem som är de bästa. Spontana utan krav och måsten. Go with the flow…det är väl ändå det som är att leva!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *