Tack för att du kom förbi till slut!

imageTack för att du kom förbi och sa hej till slut!   Nu försöker jag njuta av din generositet så mycket det bara går, trots att jobbet i några veckor framöver kräver heltid. Slänger ner bikini och handduk i jobbarväskan och stannar till vid en brygga på vägen hem. Det händer något i kropp och själ när man sänker ner sig i sjön. Det är något befriande i att ta ett dopp. Lite som ett stort, djupt andetag och så den totala lättnaden efteråt. Här och nu. Bara. Så kryper jag upp på bryggan och låter solen bli en generös handduk. Livet sorlar i bakgrunden. Avlägset. Tankarna stannar. Om jag inte får bada i den svenska, makalösa sommaren, så fungerar jag inte. Tack sommar för att du kom förbi en sväng. Åååh, vad jag älskar dej!

.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *